O COLECȚIE FANTASTICĂ DE LA CREATOAREA CONSTANZIA YURASHKO

N-am putut să trecem pe lângă pozele fenomenale, postate de Constanzia Yurashko

cu noua ei colecție numită NOTHINGNESS. Aceste fotografii, realizate de Victoria Viprada sunt ca un portal spre o lume ruptă din vis, cu personaje mistice.

CONSTANTA

Am aflat de la Constanzia că această colecție este inspirată din interesul ei pentru originea intuiției, a credințelor și a viziunii asupra vieții.

CONSTANTA

˝ M-am inspirat din misterul personajelor Virginiei Woolf, care rareori sunt încadrate în contururi și identități exacte˝, povestește artista. Virginia Woolf este o scriitoare engleză, profund înrădăcinată în explorarea misterului lumii interioare. În lucrările sale, Woolf dezvăluie subtilități ale psihologiei umane și oferă cititorilor oportunitatea de a reflecta asupra naturii umane și a identității personale. În romanul "Orlando", personajul principal trăiește de-a lungul secolelor și trece prin diverse identități de gen, explorând astfel natura umană și schimbările prin care aceasta trece.

CONSTANTA

Virginia Woolf

Constanzia Yurashko s-a inspirat și din picturile lui LS Lowry, cunoscut în special pentru lucrările sale care reprezintă scene din viața cotidiană a oamenilor. În tablourile artistului sunt surprinse codurile de îmbrăcăminte pierdute ale clasei muncitoare, din anii 1920 și 1930. Picturile lui Lowry sunt, în general, caracterizate de oameni care sunt reprezentați în stilul său inconfundabil, sub forma de siluete, iar peisajele sunt lipsite de detalii, fiind reduse la elementele esențiale. ˝Cred că identitatea individuală se schimbă mereu și își schimbă forma în funcție de forțele care o înconjoară˝, a menționat Constanzia.

CONSTANTA

Picturile lui LS Lowry

Recent, a fost lansat și videoul campaniei pentru colecția Nothingness. La acest proiect, Constanzia Yurashko a colaborat cu compozitorul englez Jonathan Heyes, care i-a permis să utilizeze creațiile sale pentru soundtrack-ul filmului. Apropo, compozitorul Heyes și el s-a inspirat din picturile lui L.S Lowry.

Nothingness își propune să aducă la suprafață subtilitățile și posibilitățile din interiorul nostru, demonstrând astfel că, prin intermediul artei și designului vestimentar, putem explora și înțelege mai bine natura umană.

CONSTANTA

CONSTANTA

CONSTANTA

CONSTANTA

CONSTANTA

Share this post